What ever I did I've got proof I didn't do it!

Datum:2012-10-29   Tid:18:46:57
Sitter och nöter White collar nu. Typ det enda jag gör, jag växlar mellan att se white collar och läsa Fifty shades böckerna. Gud jag har inget liv..
Har faktiskt umgåtts med Matilda idag! Så helt asocial är jag inte! Nu ska jag återgå till världens snyggaste man - Matt Bomer.

Smygtitt

Datum:2012-10-06   Tid:13:00:01
Något åt det här håller kommer det nog bli. Det är en av ett par Headrar jag gjort som jag bollar mellan. Jag hatar att koda på nya Blogg.se har jag också konstaterat nu. Vissa saker är bra, som att man kan välja mörkare bakgrund då man skriver stilmallen men det väger inte upp för hur konstigt det är att faktiskt skriva i den. Plus att man nu också kan förhandstitta på kodmallen och inte behöver spara den. Men som sagt men det väger inte upp för hur dåligt resten är. Ledsen för min negativa inställning! Nu ska jag hoppa i duschen och sedan bär det av till Standar.
 

You could walk straight through hell with a smile

Datum:2012-10-06   Tid:10:40:50
Nu äntligen. Då brodern är utflyttad så har jag fått ta över den enda nätverkskabeln i hela huset (och min mamma jobbar med datorer hur sorgligt är inte det!?). Nu ska här bli ändring. Vad är jag inte riktigt säker på än men jag ska bolla idéer och se om jag kommer fram till nå. Och nu då jag har internet (vilket är en rätt så vital fakor av det hela) så ska jag börja uppdatera mer. Självklart vet vi att det där inte kommer hålla för jag åker till pappa på söndag och där är datorn långsammare än en glaciär.
Så jag ska förbättra mej men hur mycket vågar jag inte lova. Nu ska jag iallafall först störtdyka i Photoshop och sedan rakt ner i kodmallarna. Får se hur det här går jag har inte försökt mej på att ändra något sedan Blogg.se böt till den här dumma layouten.

Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort

Datum:2012-10-03   Tid:19:45:32
Bild från stockholm... där det var varmt!
 
Två dagar kvar till helg! Det är vad som får mej att fungera, och faktiskt så är det inte så mycket som måste vara klart innan helgen så det är lugnt. Jag har tid att andas. Igår satt jag på handledar kurs i tre timmar. Tråkigt som satan speciellt eftersom Jens inte ens var med och han är liksom handledaren. 
Just nu är jag hos Matilda men tror att jag ska börja röra mej hemåt strax. Har föresten beställt The Casual Vacancy, är riktigt taggad så jag hoppas jag får den snabbt. 

aldrig får man då andas

Datum:2012-10-02   Tid:14:59:28
Finfina pojkar, AL ser verkligen sminkad ut....
 
Har skrivande nu, slutar 16.20, måste förbi hemmakväll och lämna tillbaka två filmer, ska in till stan och äta, sedan på handledarkurs (ensam O.O) och sen hem tjugo över nio?! Suck och stön jag har tyska till i morgon också!
RSS 2.0