sthlm med Matilda

Datum:2012-08-31   Tid:18:35:52
Nog för att det var två veckor sen... men jag känner att bättre sent än aldrig! Hehe så här kommer lite bilder. Tyvärr så tog vi inte så mycket kort, och tyvärr har Matilda mycket av bilderna. Men ni får lite av vad jag hade på min kamera och min mobil!
Vi hade så sjukt roligt, och så sjukt ont i fötterna men det var det värt! Det där ska göras om!
 
 

På Kallax
 
Matilda fick sova på en madrass (faktum var att hon inte var så duktig på att pumpa den så hon fick sova på golvet!)
 
Anki som vi bodde hos (:
 

Vi var snygga som vanligt!
 

Matilda var lycklig då hon fick äta på Donken. En ostburgare utan ost!
 

Vi var in på caramella (: Stolta jag som hittade dit!
 
Jag försökte ta kort på dag 1's shopping men det blev inge bra.. så jag lägger upp det nu i efterhand!
 

Snyggingen dag 2!
 

Att fara till stockholm och inte besöka SF bokhandeln är ju uteslutet så dit gick vi dag 2. Då åkte vi till gamla stan, gick där ett tag.
 

Vi var in i ett jättecoolt Indiska. Supermysigt var det där!
 

Matilda utanför någon skola!
 

Det stod på listan att vi skulle ta kort med en vakt. Så vi tog kort med en vakt!
 

Da slott!
 

Efter att vi gått i gamla stan och bockat av "ta kort med en vakt" från listan så promenerade vi tillbaka till stan.
 
Att äta i kungsträdgården stod också med på listan, Matilda hade med sej pastasallad så jag tog Donken som var nära till hands!
 

Dag tre var vi på grönan! Det började dock med att vi klev av vid Odenplan, promenerade till Style by Tyra (stod på listan) sedan gick vi ner och...
 

.. tog kort vid svampen!
 
Jag fick massa skavsår av de där skorna, men märkte det inte förrän nästa dag! Praktiskt!
 

Matilda köpte en minimal väska på Style by Tyra och fick en påse stor som Texas!
 

Gröna Lund!
 

Åka frittfall skulle vi också, Matilda var väldigt nervös (;
 

Men vi gjorde det, det hade varit roligt att köpa en bild men vi orkade inte gå och bära på nå för vi hade låst in väskorna.
 
Sista dagen, då vi var i Nacka sa vi till och med då vi satt på bussen att vi skulle ta massa kort för att vi knappt tagit nå innan. Men icke det, inte ett enda kort tog vi då, dumma som vi var. Men men. Det var iallafall superroligt och bra väder trots små små regn skurar. Jag hoppas verkligen att vi kan åka nästa år också! Jag ska till Stockholm (dock utan Matilda :'( !!) i december. Då hela SA2A samt EK2A åker iväg. Det blir bara en kort sväng, men jag tror att jag ska stanna där några dagar extra och bo hos Sofia! Det kommer hur som helst bli superroligt!
 
Nu ska jag gå och hjälpa mamma. Victor fyller ju 20 idag och i morgon ska tydligen massa folk komma. Så  nu lagas det mat!

Wilson Bethel

Datum:2012-08-30   Tid:08:35:20

Bara för att Hart of Dixie är min nya nötar serie.... och för att Wilson Bethel är sjukt snygg...och för att jag inte har några bilder på skolans dator...
 
Har historia just nu och skriver vad jag ska säga om Frankrike under andra världskriget och Vichyregimen. Det är ett grupparbete så det är rätt skönt.
Jag har ordnat upp med mitt individuella nu, det vart skrivande efter många om och men.
Igår, by the way, var jag hos Matilda och såg Contagion, som var rätt bra faktiskt, och idag går jag och spritar händerna hela tiden!

Skrivande vs Fotografisk bild

Datum:2012-08-28   Tid:14:46:26

Så roligt är mitt schema ._.
Fick inte mitt bild och form som jag ville ha, det suger minst sagt ja. Så nu idag har jag skrivande, och från och med nästa vecka har jag fotografisk bild om jag inte går och ändrar. Jag vet inte hur jag ska göra, tror att jag gör på foto iallafall, orkar inte vara så omständig att be om att få byta igen. Dessutom känns det lite roligt, även om det kanske inte är lika nödvändigt. Men men.
Just nu har jag skrivande. Vilket kan vara roligt då man får skriva roliga saker, men det är inte alltid det händer. Och fyra timmar i veckan känns mycket.
Lite roligt kan det väl vara med fotografisk bild då... om jag hittar till klassrummet. Har aldrig varit utanför Södergrändskorridoren typ! Känns dessutom lite konstigt att komma in efter två veckor men jag får hoppas att det går bra!

Snabba cash II

Datum:2012-08-25   Tid:17:15:09
 
Äntligen ska jag säga, har längtat efter den här filmen jätte länge och ikväll ska jag gå och se den med snyggingarna Matilda och Linda. Är sjukt taggad även om vissa säger att den inte alls är lika bra som första. Men man måste ju bilda sin egen uppfattning, right? (;

Svenska

Datum:2012-08-23   Tid:09:41:39
Image001345662331669tmb55k_large
Konsigt bildstorlek punkt se
 
Har egentligen svenska lektion nu men eftersom jag inte kommeråt internet what. so. ever hemifrån så måste jag ju passa på nu. Vi ska egentligen renskriva en krönika, men det lär väl gå någorlunda fort så en liten paus kan jag ta. Har inte speciellt mycket att säga. Har ju inte bloggat sedan i sthlm fyskäms, men vi hade iallafall hur kul som helst. Måste definitivt göras om. Åh vad vi har skrattat och shoppat och gått. Jiesses vad vi gick! Skolan är i fullgång nu. Vi har fått ett supertungt schema så det kommer nog inte bli något roligt åt. tre dagar i veckan går jag till 16.20. Fyra dagar börjar jag 8.10. Kommer bli sjukt jobbigt...

I said denim baby

Datum:2012-08-16   Tid:21:09:03
Jeans Gina / Tröja Vero Moda / Jeansväst gammal klippt jacka / Väska Second hand / Bälte Lindex / Converse
 
Första riktiga dagen här har vi shoppat, tills fötterna blödde! Gud så vi har gått och i morgon blir det desto mer! Men riktigt kul är det ja! Vi lämnade lägenheten 11 i morse och kom hem kring halv 7 typ. Lunchade på Donken, exlusivt huh (;
Nu är det dags att bara andas ut och mysa framför någon film. Kanske blir någon bild på inköpen (:

Here we come!

Datum:2012-08-14   Tid:22:08:31

Kanske var det dumt att boka sommarens enda skoj sista veckan, eftersom vi nu gått och längtar iväg hela sommaren! Men nu äre på G med stoooort G.
I morron 16.55 lyfter vi och attans vad kul vi kommer ha! Fyfasiken, jobbet kommer flyta på som smort i morron!

Sleep tight

Datum:2012-08-05   Tid:22:43:16
Nu måste jag hoppa i säng, ska upp och jobba imorgon bitti. 7,5 arbetsdagar kvar innan jag och Matilda sitter på ett plan. Jag vet att jag tjatar men jag ser fram emot det så satans mycket! 
Jag har just, för ganska länge sen faktiskt, kommit hem från Matilda så nu ska jag bara slänga mej på sängen och se Vänner tills jag somnar. 
 
Och ja just nu är jag beroende av Norlie & KKV, min nya drog.
 
Over and out!

Säger trevligt att råkas, Kim är mitt namn

Datum:2012-08-05   Tid:13:30:59
Den där ska beställas pronto! Finns här
 
Det här verkar lovande va? En uppdatering per vecka är inte illa. Suck alltså jag vet inte var jag är påväg... Jobbar nu, halv nio till fyra för att kunna jobba in alla timmar som krävs för att jag ska åka till sthlm. Kommer dock knappt ha nå pengar med mej dit verkar det som för jag bara köper och köper grejor! 
Suck och stön...
Hm, jag ska ordna en massa saker, åka till mormor och morfar, fara en snabbis till pappa och hämta kläder. Annars så har jag faktiskt inte så  mycket att säga, jag är hos mamma och här fungerar datorn så nu ska jag nog få ihop några fler inlägg. Jag har faktiskt inget att skylla på så jag ska verkligen försöka! 
 
10 dagar kvar...
RSS 2.0