Norlie & KKV

Datum:2012-07-29   Tid:14:09:24
 
Okej, trots att det inte var speciellt varmt, och trots att det inte fanns något tält för folk som inte super sej fulla så var det ändå trevligt igår. Norlie & KKV var hur sjukt bra som helst, och KKV liksom, bara att se honom gjorde min dag!
Vi strosade runt, käkade sockervadd fyfasiken så fräna vi är, jag och Matilda var så coola att vi köpte matchande armband, jag köpte ett par solbrillor till, sen så käkade vi strips och träffade på massa folk. Sen var det Timbuktu, och även om han kanske inte är vår idol så var det iallafall varmt att stå bland allt folk (;
Kom hem strax innan två, eftersom de stänger två. Så nu.. nu ska jag dra och handla så fort pappa kommer hem, sen så ska jag nog ta det lugnt resten av dagen.
Jag börjar jobba i morgon men det känns helt okej. Är ju på Hortlaxgården i år igen så det är skönt. Nåja, nu ska jag återgå till mitt göra-ingenting-läge.

PDOL

Datum:2012-07-27   Tid:23:16:19

Vart PDOL mig för min och Matildas dag, dock blir det ju lite mindre vart enda år! Så vi gick mest och tittade lite, köpte lite såna där tråkiga saker, hårspray, brunpuder sånt. På stan då alltså!

Jag bloggar från mobilen nu och det är det värsta som finns så det blir ett kort inlägg!

Bara 19 dagar kvar till Sthlm!   

Det är ju faktiskt sommar...

Datum:2012-07-26   Tid:23:23:22

... Även om vädret kanske inte håller med det! Det är sjukt låg uppdatering nu, jag ska ta mej i kragen då det håller det! I morgon är det barnvaktning och kanske PDOL som gäller (: jag är sjukt sugen på en zovas men det är typ det enda jag ser fram emot, bortsett från Norlie & KKV såklart! Nu kör jag favorit i repris: gamla goda CSI avsnitt (;

 

Feeling sastified but guilty as hell

Datum:2012-07-19   Tid:21:42:27
Har varit förbi Matilda och lånat Sims 3 så här ska det nötas som den sanna nörden man är! Men det tar ju som rätt så mycket tid att installera, så samtidigt tittar jag på sista avsnittet av vänner. Så nu blir det bara att börja om från början och se om alla tio åren! 

Så ha det bra, vi hörs, vi ses, i dina drömmar

Datum:2012-07-18   Tid:00:22:00
Nä nu är jag bara på dåligt humör, min dator är seg som jag vet inte vad, jag hatar nya Blogg.se och jag försöker hålla mej från att spy galla här så jag ska istället ta och lägga mej och se Vänner nu. 
Men bara för att göra det klart : nya blogg.se suger

Fem saker du inte vet om mej... (Om du inte är Matilda såklart... då vet du det förmodligen redan)

Datum:2012-07-17   Tid:23:46:12
1. Jag hatar att gå och få sand på fötterna, speciellt om fötterna är böta. Det är hemskt!
2. Jag gillar lök, men beställer alltid bort det. 
3. Jag vill döpa något av mina framtida barn efter en Disney karaktär. Jag skulle gärna ha ett barn med något Harry Potter namn också!
4. Min favoritfilm of all times är Wibledon med Paul Bettany och Kristen Dunst. 
5. Min favoritserie är Vänner, och Chandler är bäst! 

I know we're only half way there, but you can take me all the way

Datum:2012-07-17   Tid:22:33:17
Kofta HM / Tublinne Vero Moda / Byxor HM / Skor DinSko / Armband Glitter / Turkos ring HM + silverringar
 
Ja det där tog ju bara sisådär två timmar. 
Suck och stön vad min dator krånglat nu senaste tiden. Bara att ladda upp översta bilden var som att utkämpa hela andra världskriget all over again! Den skulle verkligen inte upp så det slutade med att jag nu fått ladda hem Google Chrome för att den skulle upp på bloggen! 
Jag skulle uppdatera igår men vi hade så mycket att göra (läs i låg i soffan och såg/citerade Footloose och käkade jordgubbar). Jag sov hos Matilda igår för hon ville inte vara ensam, så i morse då hon var på jobbet gjorde jag en Standar och satt och åt frukost i typ 45 minuter och läste tidningen samtidigt. Rätt skönt.. för nog börja gå dit och äta frukost ensam varje dag (: 
Idag så har jag hängt med Matilda på hennes jobb, stört henne, sen så var vi iväg till PHB och låg där ett tag och sen så låg vi och läste tidningar i hängmattan ett bra tag. Häärligt ja. Nu är jag smällmätt efter en enorm middag och ska försöka få nån ordning på lite saker och ting!
29 dagar kvar till Sthlm nu! 
 
Love Somebody - Maroon 5

Today, I am a boy

Datum:2012-07-15   Tid:17:35:26
Snabb bloggar ifrån Matilda, vi håller på att skriva klart listan. Jag delar med mej av min tradition med Sofia att skriva en lista innan man åker för att sedan måste pricka av allt! Annars... äre inte bra!
Annars så händer inte så mycket. Jag vet inte vad jag ska göra nu, Matilda jobbar och Sofia är hemma i Stockholm! Dessutom är inte vädret helt hundra heller så jag kommer säkert bara ligga inne och dö...
Hmm, annars då, jag saknar Sofia och taggar så sjukt hårt inför Sthlm.
 

Dagens... för några dagar sedan

Datum:2012-07-14   Tid:22:24:13
Jacka HM / T-shirt BikBok / Sjal Vero Moda / Jeans Vero Moda / Converse

Sommar men inte mycket till sommar...

Datum:2012-07-14   Tid:22:06:44
Jag sitter hemma och lyssnar på Bilar på ljudbok, Charlie ska sova men vägrar, så nu lyssnar vi som sagt på Bilar som ljudbok. Skoj... (; Har varit på stan idag med Matilda, hittade en massa saker, men jag försöker spara lite till Stockholm. Dock är jag jättesugen på ett par grejor.... Matilda däremot köpte ett högtalar system typ, istället för en docka. Hahah, dock sen då vi skulle hem så fick hon inte på kartongen på sin moppe, den var för trång därfram så det sluta med att hon tog min moppe hem till hortlax och jag tog hennes. Så nu ska hon komma och hämta sin (:
Här om dagen var vi nere vid volleybollplanerna och käkade chips, jag, Sofia, Victoria, Erika, Linda, Elin Lindberg och Matilda! Vi spelade volleyboll och kubb och ja, hade väldigt trevligt.

Ingen Sofia

Datum:2012-07-13   Tid:14:50:26
Nu är min Sofia på väg till Kallax och sen hem till stockholm! Känns inte alls bra! Har haft superroligt i veckan och jag vill att hon ska vända om och stanna en vecka till! Suck och stön... sen åker hon ju till Spanien i tre veckor så då kommer jag inte kunna ringa henne ens! Men men, om en månad och två dagar åker jag och Matilda till Stockholm samtidigt som Loppan här kommer hem från Spain så då ska vi mötas upp och gå på Grönan och Gud vet vad...
Nu ska jag sätta i gång med städningen. Stället ser ut som ett bombnedslag...
SAKNAR DEJ SOFIA !

Ingen uppdatering

Datum:2012-07-10   Tid:11:19:38
Ja, som ni märkt så är det ingen som helst uppdatering nu,, men det är dels för att internet hos mamma inte funkade förra veckan och nu är Sofia här så då blir det ingen uppdatering, men jag kommer tillbaka efter helgen (:

Återigen: Hos Matilda

Datum:2012-07-01   Tid:20:00:47
Hade skrivit ett helt fint inlägg här men måste ha kommit åt någon knapp så det enda som syndes var ett utropstecken. Hur som helst hade jag bara skrivit att vi varit på kyrkmarknaden idag igen för att köpa ännu mer remmar och sen inte gjort så mycket. Nu har vi sett fotboll, yey Spanien!
 
Nu ska vi återgå till att göra inte så mycket.
RSS 2.0