Måndag igen

Datum:2012-09-24   Tid:08:21:39
Och så var det måndag igen, jädrar vad dem kommer fort! Nåja, så vitt jag vet är det inte så mycket att göra i veckan, jag har ett resereportage som ska in på torsdag men det är som allt än så länge.
I fredags mös vi hos Matilda, spelade spel och såg på film, inte speciellt ovanligt nej. På lördan var det klassfest hos Michelle, sen så igår tog jag det bara lugnt och flyttade.
Nu ska jag återgå till mitt skoljobb, det känns rätt bra att få det gjort!

Du är utomordentligt, förbaskat, fruktansvärt, jävla snygg

Datum:2012-09-19   Tid:08:56:19

Och för att jag inte har någon bättre bild får ni en massa finfina bilar! Ge mej camaron!
 
Har svenska nu, är dock inte så aktiv! Vi ska skriva något resereportage, och sist jag var utomlands var jag 12 så det gäller att friska upp minnet nu! Annars händer inte så mycket, det är fotbollstunering på skolan så vi är sju tjejer i klassen då alla andra spelar (:
Jag har skrivit klart både engelska uppsatsen och svenska reportaget om Sofia! Så nöjd är jag!

Lördag

Datum:2012-09-08   Tid:16:10:04
 
Har just landat hos pappa och ska bara ta det lugnt ikväll. Var hos Matilda igår, och tog det lugnt så jag fortsätter på det spåret!
Jag är pank nu. Vi snackar superpank, ligger back! och det är förbaskat synd för jag har hittat snyggaste jackan/capen ever som jag så jävla gärna vill ha. Jag kommer drömma om den i natt...
Nu ska jag ta och.. göra något.

Man måste älska sa2a

Datum:2012-09-06   Tid:19:39:53
Idag har vi haft klassens dag! 
Hahah, vi började med att paddla från skolan till Norrstrand. Det gick väl lite sisådär, såfort vi kommit ut ur viken så började det gå bra men Linda tyckte inte om mej lika mycket efter det där! Bara för att jag är duktig på att styra! 
Sen så hade vi någon slags skattjakt då vi skulle hämta en massa saker och utföra uppdrag och sånt. Vårt lag förlorade! Då var dock en av sakerna att vi skulle fixa en kille med en klänning och högklackat. Därför är AL och Max så fina bilden (;
Sen så var det volleyboll turnering och sen så paddlade vi tillbaka och ja mer. 
Nu är jag hos Matilda och ska göra glosorna. 

femte september

Datum:2012-09-05   Tid:08:40:00
Maffashion_15_large
Maffashion_14_large
 
Jag har svenska just nu och försöker påbörja ett reportage om JIA men min källa sover så henne kan jag inte ringa! Idag har vi bara Svenska, historia, tyska och sen idrott. Så det är en soft dag, efter det så åker jag till Roknäs för att baka med Linda till morgondagen då vi ska paddla och göra massa saker med klassen. Skoj!
 

btw, så fort Jens har fixat min dator ska designen uppdateras! trust me!
RSS 2.0