Ja dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit

Datum:2012-06-30   Tid:14:45:43
Tröja Vero Moda / Jeans Vila / Skor Tiamo-Scorett / Jeansjacka H&M / Glasögon Ray Ban
 
Hann inte uppdatera något igår för jag var hos Matilda största delen av dagen. Vi började i Öjebyn och gick på kyrkmarknaden. Inte för att det finns speciellt mycket att se på men de har remmar och polkagrisar. Det gör det värt att gå där! Sen så åkte vi hem och hängde lite där, lagade och åt taco och så åkte vi in till stan igen för att se PSG invigningen och gå på stan lite. Hittade ett par supersnygga skor, ska se om jag kan fota den någon dag (:
Sen så åkte vi hem och såg klart Mission Impossible Ghost Protocol som vi började se i torsdags! Sen så gjorde vi inte så mycket.

Maroon 5

Datum:2012-06-27   Tid:14:12:48






Da List

Datum:2012-06-27   Tid:13:33:02
Da list är här!
Nu kommer Sofia hit om nio dagar och jag längtar så mycket! Nu hoppas jag bara att vi får strååålande väder och att jag har nå pengar kvar då hon kommer för jag har shoppat för säkert 2000 nu på tre dagar. Tre toppar, en klänning, en väska, skor, halsringar, en jacka och Gud vet vad. Jag måste verkligen skärpa mej nu!
 
Just nu är jag kind off barnvakt, nöter Maroon 5 och har en tusen saker jag måste göra, men ändå sitter jag och ids inte ens äta upp maten!
Ska ta mej i kragen och orka göra något, men det går segt just nu. Högst upp på listan står Dammsuga husvagnen och lägga tillbaka alla dynor... jobbigt värre huh?
Nu beordrar jag er alla att lyssna på The man who never lied!
 

Cause in the daylight we'll be on our own

Datum:2012-06-26   Tid:17:41:50
Tublinne Vero Moda / Shorts Bik Bok / Cardigan Cubus / Converse
 
 
Snabba mobilbilder i regnet!

Overexposed

Datum:2012-06-26   Tid:17:33:51
Maroon 5's nya album är här och både jag och Matilda är typ frälsta, eller vad man nu säger! Har inte hunnit lyssna igenom alla låtar ordentligt än, men The man who never lied och daylight, åh så bra! 
 

Hos Matilda

Datum:2012-06-25   Tid:18:40:30
Är hos Matilda nu och vi är på väg in till stan (:
Blir nog till att sova här i natt. Vi får se vad som händer, ska nog fara och ta någon catch! Har typ storshoppat idag utan Matilda så får se om jag visar det någon dag, det här med att spara pengar är verkligen inte min grej! Men men det löser sej nog! 
 

men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten

Datum:2012-06-24   Tid:18:38:27
Har varit hemma hos Matilda idag och hängt med henne. Vi gick först till skolan och gungade och lyssnade på musik, sedan gick vi och köpte glass och då vi kom hem la vi oss i solen, jag försatte läsa, älskar den där boken! Sen låg vi där i någon timma och sen åkte jag hem. Så nu har vi just grillat korv och ätit middag. Ska snart gå ner och fortsätta läsa (:
 

Cirkeln

Datum:2012-06-21   Tid:20:38:43
Åh jag var så dum
Sofia tjatade om boken och sa att den var så bra och såklart ska jag vara mitt vanliga skeptiska jag och påstå att den inte var något för mej, men bara eftersom alla pratade så mycket om den så var jag ju tvungen att köpa den (ärligt talat tvingade jag mamma att köpa den åt mej!) jag lästa de första 150 sidorna och tyckte väl att den var okej, lite udda vid vissa ställen. Men sen bestämde jag mej för att läsa ut den så jag kunde gå och köpa en annan bok, och så var jag fast.Så idag så tog jag mammas kort, och köpte andra boken. Ska börja läsa den strax.
Men ja jag rekommenderar alla att läsa den! Så sjukt bra bok!

That's sexier than socks on a rooster!

Datum:2012-06-20   Tid:22:11:38
Vackra Julianne Hough
 
Idag fyller min mamma 44, så grattis till dej mamsen (:
Har inte gjort så mycket idag, städat och läst, sedan åkte jag hem till mamma och åt fika med henne och nu har jag blivit kvar här, ska åka in i morgon till mamma och äta lunch med henne på stan!
Annars händer inte så jättemycket. Inte mycket alls. Jag har lyckats charma till mej väldigt många timmar nu så jag kommer ha rätt så bra med pengar med mej till stockholm i höst (:
Får se hur jag gör med midsommar dock, om det blir att fullfölja min tradition att tillbringa det med Matilda (:

Måste bara få nämna igen hur sjukt mycket jag saknar och längtar efter Sofia Andersson! Herregud har inte sett männskan sen påskas! Kom hit nu Igelkotte!

LLA-ARN

Datum:2012-06-19   Tid:16:06:14

Jag är barnvakt, men Charlie vill inte leka med mej.
Så jag sitter praktiskt taget och tittar på mest bara, inte så roligt. Men men, jag ska verkligen försöka spara ihop pengar, inte bara för att jag ska till stockholm i augusti, utan för att den sjätte juli kommer världens bästa Sofia hit! Yey! Vi ska ha massa roligt i EN HEL VECKA, vad för roligt vi ska göra vet jag inte riktigt för Sofia skriver listan, men ändå, vi ska nog lyckas ha roligt trots att Sofia har hand om det ((((;
Nu ska jag återgå till att passa Charlie!

I see a dust trail following an old red Nova

Datum:2012-06-18   Tid:10:20:27
image description
Solen skiner för fullt ute så jag är snart på väg in emot badhusparken med Matilda för att ligga där idag, så vi får hoppas att vädret håller i sej trots att det står att det ska bli lite molningt senare! Igår gjorde jag absolut ingenting! Matilda ringde och väckte mej kring 12, sen så låg jag bara i sängen och slöade fram till 3 och då såg jag ingen anledning till att gå upp så då låg jag kvar (: nu ska jag cykla ner till stan (:

Bröllop

Datum:2012-06-16   Tid:23:27:15

Klänning MQ, kofta Bik Bok

Har varit på bröllop idag och har därför inte haft tid att uppdatera något, igår.. hände nå också så jag inte kunde heller! Juste min dator var helt cp och vägrade fungera. Så nu har jag min minimala bärbara och den går långsammare än jag vet inte vad, så vi får se hur det här går!
Har iallafall varit på bröllop idag, min pappas kusin Andreas gifte sej. Så vi var där, gick hem kring tio dock. Nu ska jag nog se någon film tror jag.

Fjortonde juni

Datum:2012-06-14   Tid:23:27:03
Sitter hos Matilda nu, jag försökte uppdatera i morse men min dator har fått fnatt så nu passar jag på sen så ska Jens få försöka fixa min! Vi ser film och myser på, är dessutom väldigt onyttiga och äter chips. Fy skäms på oss alltså.
Eller ja, just nu duschar Matilda och vi ska påbörja film nummer två strax, om en timma då alltså (;
Idag har vi inte gjort så mycket, legat ute i solen som sken med sin frånvaro, spelat kort och sen åkte vi in till stan för att som inte göra något riktigt. Var hem och åt och nu är jag här. Tada!

Ny kjol

Datum:2012-06-13   Tid:23:51:38

Kjol från Gina, linne HM, jacka HM, converse

Ställde klockan i morse!
Fattar ni? Ställde klockan på kvart över åtta för att jag skulle hinna upp och se niorna ta examen. Och eftersom jag är en ganska (väldigt, oerhört, fruktansvärt, förbannat...) kvällstrött människa så sitter jag här och skriver som en zombie för att ha något att lägga ut (:
Efter att ha sett niorna sjunga och spela så gick vi en promenad och blev rätt så uppäten av mygg, sedan solade vi och fikade, drog in till stan och böt min klänning, åkte hem och åt. Sedan körde vi till svensbyn för att se Victors fotbollsmatch, blev ännu mer uppäten, åkte hem och kurade ihop oss i soffan med te och smörgåsar till 17 again, den har vi inte sett många gånger nej...
Nu blir det nog sängen för min del, ska se om jag orkar läsa något.
Godnatt (:

Mopsar

Datum:2012-06-12   Tid:23:39:47


Screw chihuahuor och små pälsbollar i handväskan.
Jag vill ha en Mops! Det har jag alltid velat, min gammelmormor och gammelmorfar hade en überfet mops, liknade en julskinka på fyra tändstickor, som hette Charlie. Då den hunden dog skaffade de sej en katt, som vart lika fet och också fick heta Charlie. Så jag har varit inne på mopsar ett bra tag. Så sjukt söta hundar!
Nu har jag ju dock redan min vandrande fläskkotlett, men liksom en mops, just look at that face! Synd bara att renrasiga valpar är så hiskeligt dyra...
RSS 2.0