Sista provet

Datum:2013-05-28   Tid:10:36:19

Sista nationella, engelska muntliga är gjort. Fy satan så jädra skönt. Nu väntar bara ett par inlämningar och ett geografiprov sen är andra året så gott som över. Thank God....

Prom

Datum:2013-05-27   Tid:21:02:05
Klänning och skor från JenJenHouse.com
 
Det börjar dra ihop sej nu, nio dagar! Jag längtar faktiskt, trots att alla säger att det är supertrist, men jag ser fram emot att få klä upp mej och så, känns skojsigt. Ser fram emot att få ta på mej min klänning och mina hemska fotmördande skor. 
Och dessutom är ju balen som en gigantisk bitchslap i ansiktet som säger att det faktiskt, efter allt slit, är sommarlov. Och vad är bättre än det liksom? 
 

I wish you all the best The best I ever had

Datum:2013-05-26   Tid:20:03:17
Idag är det morsdag (big chocker there) och det har firats med grillning! Majs för kung och fosterland ser ni! Men fy tusan så gott det var och fy tusan så satans mätt man är! Jag hade ingen bild på min söta mamma så det fick bli på grillningen instead. 
Jag har skjutit på det in i det sista men nu sitter jag och knåpar på de två svenska inlämningarna som ska in på onsdag. En bokrecention och en analys på samhället i första boken på Torka aldrig tårar utan handskar serien. Jag önskar verkligen att jag bara kunde vifta med lillfingret och få det gjort men det har jag inte lärt mej ännu! Så det är bara att ta sej i kragen! 
7 skoldagar kvar. 

This moment, we own it!

Datum:2013-05-25   Tid:19:41:26

Jag slår vad om att en dag inom en snar framtid så kommer ni kunna liksom känna över internet så då jag säger "Känn så jävla ont jag har i mina fötter" så kommer det inte låta lika konstigt. Men fan i helvete vad jag har ont i hälarna. Jag har gått på stan idag med mamma, i platta tunna ballerina så det känns som om jag promenerat runt barfota på betong ned hälarna först! Nåja, jag har iallafall shoppat så jag är nöjd och belåten. Det blir kanske till att visa upp det någon dag! Nu har jag precis landat hos Matilda och vi väntar in Linda som snart ska komma sen så ska vi väl koka ihop nå att göra!

All the times that we've fucked up.

Datum:2013-05-23   Tid:20:50:36
Det finns många anledningar till att vara på bra humör nu: Det är åtta skoldagar kvar. Tretton dagar kvar till balen. Jag har haft min allra sista riktiga mattelektion, allra sista tyska lektion (!) Vädret är bra och jag har jobb hela sommarn! Väldigt onödigt att sura nu känner jag! 

Så snurra min jord igen..

Datum:2013-05-23   Tid:20:11:00
Följ min blogg med Bloglovin
 
 
Okej, here's the thing, jag har länge velat börja blogga igen, och det har varit ett himlarns velande fram och tillbaka och hit och dit och dittan och dattan och nu tog jag mej i kragen för att verkligen sätta igång. Så here we go again.
Och för att fira att jag kommer försöka anstränga mej i hela två veckor så slängde jag in en ny design - fast jag är inte säker på att det kan kallas design...? Lite somrigare! Passar bra med tanke på att det sista jag skrev var i december (!) 

Åter igen, here we go!
RSS 2.0